Zit je met een vraag? Wens je meer informatie over ons aanbod of onze service? Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier. We beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.


CONTACT 016 60 26 60

Geschenkmanden

Biermand: het ideale cadeau om (in) te schenken

Een bierliefhebber gelukkig maken? Dan heeft Drankenhandel Swinnens in Haacht de ultieme geschenktip om te toasten: geef een biermand cadeau! Hier vind je biermanden in alle maten, voor ieders budget, voor elke bierdrinker en voor alle gelegenheden. Ook als relatiegeschenk.

Onze keuze: geen klein bier!

Speciale bieren, streekbieren, trappisten, fruitbieren, abdijbieren of bieren uit het buitenland in je geschenkmand? Drankenhandel Swinnens is een oase voor bierfanaten. Je gekozen brouwsels worden bovendien stuk voor stuk origineel en met de grootste zorg verpakt en op maat samengesteld.

Standaard biermanden

Ben je zelf niet echt thuis in de bierenwereld, maar wil je wel goed voor de dag komen met je cadeau? Wij hebben enkele zorgvuldig samengestelde en voorverpakte biermanden klaarstaan waar je elke bierliefhebber zeker blij mee maakt.

Advies bij samenstellen biermand

Wil je het toch iets persoonlijker? Dan willen wij je graag helpen bij het samenstellen van een geschikte biermand om cadeau te geven. Wij hebben niet alleen een enorm aanbod aan streekbieren en andere bieren, we hebben er ook heel wat kennis over en weten welke bieren in de smaak vallen bij welk type bierdrinker.