Zit je met een vraag? Wens je meer informatie over ons aanbod of onze service? Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier. We beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.


CONTACT 016 60 26 60

Assortiment dranken

Uitgebreide keuze alle soorten dranken

Heb je graag veel keuze in dranken? Dan ben je bij Drankenhandel Swinnens in Haacht aan het juiste adres. Wij staan immers bekend om onze zeer uitgebreide keuze aan de meest uiteenlopende dranken. We serveren je met veel kennis en liefde:

  • Bieren
  • Cola en andere frisdranken
  • Waters
  • Schuimwijn, champagne en andere bubbels
  • Wijnen
  • Sterkedranken
  • Melk
  • Fruitsappen

Zelf bak fruitsap samenstellen

Geen grote hoeveelheide fruitsap nodig, maar wel graag een ruime keuze? Geen probleem! bij Drankenhandel Swinnens in Haacht kan je zelf je bak fruitsap met flesjes van 20cl. samenstellen. Ideaal als er wat kinderen over de vloer komen die allemaal een verschillende soort favoriete fruitsap hebben. Of misschien ben jij wel een cocktail master? Met een beperkte hoeveelheid, maar wel een ruime keuze, fruitsap kan je aan de slag om de lekkerste cocktails te shaken.

Bieren, groot in aanbod en kennis

Bieren, je hebt ze in alle soorten, kleuren en geuren. We hebben een enorm aanbod aan bieren. Van je favoriete pils, in flesjes of op vat, tot een breed spectrum aan Belgische en buitenlandse bieren. Ben je wel een liefhebber, maar je kent er niet zoveel van? Kan je niet goed kiezen tussen alle soorten trappisten, abdijbieren, fruitbieren, streekbieren, tafelbieren en andere soorten bieren? Geen probleem! Wij delen met plezier en veel enthousiasme onze uitgebreide bierkennis met jou, zodat je de perfecte keuze kan maken.

Als kers op de taart kunnen we bij heel veel biersoorten de bijhorende glazen leveren.

Meer dan 200 wijnen om uit te kiezen

Wij zijn enorm trots op onze wijncollectie met ruim 200 wijnen waaruit je kan kiezen. Daarin vind je uiteraard enkele klassiekers uit Frankrijk, maar ook een zeer uitgebreid gamma aan wereldwijnen. Ook bij de keuze van de wijnen kunnen we je bijstaan met deskundig advies.

Wil je graag zelf wijnen komen proeven? Noteer dan alvast 11 november in je agenda. Op die dag houden wij onze jaarlijkse wijndegustatie. Je bent meer dan welkom! 

Klinken met bubbels

Bij Drankenhandel Swinnens worden ook bubbels bij de vleet geschonken: van alle klassieke champagnes tot cava’s en prosecco’s. Ook losse mini-flesjes champagne en XL-magnum flessen zijn bij ons te verkrijgen.