Dranken bij Drankenhandel Swinnens in Haacht

Een rijkelijk assortiment aan bieren, frisdranken, waters, wijnen, sterkedranken en meer!

Proef van ons assortiment

Drankenhandel Swinnens in Haacht staat bekend om zijn uitgebreide keuze aan de meest uiteenlopende dranken. Zij serveren je:

Bieren

Cola en andere frisdranken

Waters

Schuimwijn, champagne en andere bubbels

Wijnen

Sterkedranken

Melk

Fruitsappen

Stel zelf je bak fruitsap samen

Je hebt de mogelijkheid om zelf je bak met 20cl flesjes fruitsap samen te stellen met de nectar of het fruitsap van je keuze. Ideaal als je de lekkerste cocktails wil shaken!

Bierkenner

Drankenhandel Swinnens is gekend om zijn verrassende keuze aan bieren. Natuurlijk is je favoriete pils hier te vinden, in flesjes of op vat voor al je feestplezier. Daarnaast herbergt deze bierspecialist ook een ruim assortiment aan Belgische en buitenlandse bieren. Moeilijk kiezen tussen de trappisten, abdijbieren, fruitbieren, streekbieren, tafelbieren en andere bieren. Ook de bijhorende glazen zijn bij veel bieren verkrijgbaar.

Bubbels

Bij Drankenhandel Swinnens worden ook bubbels bij de vleet geschonken: van alle klassieke champagnes tot cava’s en prosecco’s. Ook losse mini-flesjes champagne en XL-magnum flessen zijn hier verkrijgbaar.

Wijnen

Deze drankenspecialist is ook thuis in een waaier aan Franse wijnen en wereldwijnen. Proeven van verschillende wijnen? Noteer dan alvast 11 november in je agenda, altijd welkom in Haacht voor de niet te missen jaarlijkse wijndegustatie.

Drankenhandel Swinnens
Drankenhandel Swinnens
press to zoom
wijnen
wijnen
press to zoom
sterke drank
sterke drank
press to zoom
champagnes
champagnes
press to zoom
bieren
bieren
press to zoom
1/3

CONTACTEER ONS OF BRENG EEN BEZOEKJE